kolmapäev, 23. november 2011

Sidruni toorjuustukook

Pühapäeval käisime Keenis. Tore oli ...
Kaasa tegin sidruni-toorjuustukoogi, retsept Nam-nam-ist:

Põhi:
2 dl hakitud röstitud sarapuupähkleid
2 dl purustatud Digestive-küpsiseid
3 sl tuhksuhkrut
5 sl sulatatud magedat võid
Valmistamine:
Peenesta või jahvata pähklid, sega küpsisepuru ja suhkruga.
Lisa sulatatud või. Suru segu 22 cm läbimõõduga rõngasvormi servadele ja põhjale. Hoia jahedas.
Klopi toorjuust õhuliseks. Lisa vähehaaval suhkur. Lisa ükshaaval munad. Lisa sidrunimahl ja riivitud koor. Vala täidis vormi.
Küpseta 45 minutit 175-kraadises ahjus, kuni täidis on enam-vähem hüübinud ja pealt läikiv.
Lase restil jahtuda. Hoia kaetult terve öö jahedas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar