Taigen:4 suurt toasooja muna
250 g suhkrut
2.5 dl piima
2.5 dl rapsi- õli
300 g nisujahu
1 tl vanillisuhkrut
1 sl (triikis) küpsetuspulbrit
250 g suhkrut
2.5 dl piima
2.5 dl rapsi- õli
300 g nisujahu
1 tl vanillisuhkrut
1 sl (triikis) küpsetuspulbrit
Tumeda taina jaoks: 3 sl kakaopulbrit + 3 sl piima
Valmistamine:Vahusta toasoojad munad suhkruga heledaks kohevaks vahuks.
Sega mõõtekannus piim ja rapsiõli, sega õrnalt munavahu hulka.
Sega omavahel jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber, sega samuti õrnalt taina hulka.
Tõsta pool tainast kõrvale ning sega juurde kakaopulber ja veel 3 sl piima. .
Võta kaks lusikat ning hakka vaheldumisi tainast vormi keskele tõstma, alustades heledast tainast.
Sega mõõtekannus piim ja rapsiõli, sega õrnalt munavahu hulka.
Sega omavahel jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber, sega samuti õrnalt taina hulka.
Tõsta pool tainast kõrvale ning sega juurde kakaopulber ja veel 3 sl piima. .
Võta kaks lusikat ning hakka vaheldumisi tainast vormi keskele tõstma, alustades heledast tainast.
Ära oota, kuni eelmine tainakogus laiali valgub, vaid tõsta muudkui vaheldumisi tainast vormi!
Küpseta eelkuumutatud 180-kraadises ahjus umbes 18-20 minutit
Lase enne serveerimist täielikult jahtuda. Soovikorral kaunista.Küpseta eelkuumutatud 180-kraadises ahjus umbes 18-20 minutit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar