kolmapäev, 23. november 2011

Krõbedad mandlid

Eile erinevaid kommiretsepte otsides sattusin Liina blogisse, seal oli Krõbetate mandlite retsept. Kohe oli vaja proovida ja kindlasti katsetan sealt veel midagi.

2dl suhkrut
4 tl piparkoogimaitseainet
1tl soola
2 munavalget
4spl vett
600g terveid koorimata mandleid
Segada kausis suhkur, piparkoogimaitseina ja sool. Lisada kergelt klopitud munavalge ja vesi, segada ühtlaseks massiks. Lisada mandlid ja segada läbi, nii et mandlid oleks ühtlaselt kaetud.
Kuumutada ahi 150 kraadini, tõsta mandlid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Ja küpsetada mandleid u. 30 minutit ahjus, aegajalr segades, kuni mandlid on krõbedad ja kergelt pruunistunud. Lasta toatemperatuuril jahtuda . 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar