Minu koogis oli üks tore retsept ja kuna kapis oli poolik kirsikompott mis vajas ära tegemist, siis saigi retsept järgiproovitud. Peal kaunistuseks olnud pühade puhul munad pesas .
Põhjaks
Täidiseks
- 250 g kohupiima
- 200 g jogurtit
- 1 dl suhkrut
- 2 muna
- 1 tl vanillsuhkur
- 1 sidruni (mahl)
- 5 dl puhastatud kirsse
- Haki margariin, jahu ja küpsetuspulber muredaks. Lisa jahvatatud mandlid, suhkur ja muna. Sega ained kiiresti tainaks ja lase pool tundi jahedas seista.
- Vooderda tainaga 26-28 cm läbimõõduga pirukavorm. Laota tainale puhastatud kirsid. Sega kohupiim, jogurt, suhkur, munad, sidrunimahl ja vanillsuhkur kokku ning vala kirssidele.
- Küpseta 175-kraadises ahjus 45-55 minutit, kuni pirukas on pealt kuldne.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar