pühapäev, 24. aprill 2011

Kanapirukas

Kapis oli õhtusöögist ülejäänud kanarinnak, millest tegin piruka. Resept Nam-namist.
Tegin u. poole kogustega

1 kg lehttainast
Valmistamine:
Lõika kanafileed pisikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi.
Lõika tomatid põigiti 5 mm paksusteks viiludeks, paprika pisikesteks tükkideks.
Kata ahjuplaat lehttainaga. Laota tainale kanatükid, kata tomativiiludega ja puista üle paprikatükikestega.
Mikserda munad lahti, lisa majonees, jogurt, riivjuust, maitseained ja petersell. Kalla segu ühtlaselt pirukatäidisele.
Küpseta 200-kraadise ahju alaosas 35-40 minutit, kuni pirukas on pealt kuldpruun.
Tõsta pirukas koos plaadiga restile jahtuma.
Lõika leigelt kandilisteks tükkideks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar