neljapäev, 24. märts 2011

Šokolaadimuffinid

Minu vennaraas teeb  meil tööd ja Esta pidi ka teisipäeval tulema, siis tegin neile esmaspäeva õhtul peale trenni muffineid.
Otsisin retsepti kuhu käiks sisse šokolaad ja vahukoor. Viimane oli vaja ära kasutada kuna olin reedese torditeo jaoks natuke koore ostmisega ülepingutanud ja parim enne hakkas kätte jõudma.
Leidsin Toidutarest enamvähem sobiva.
Ise tegin natuke muudatusi kui algses retseptis:
50+100 g tumedat šokolaadi
4 dl jahu
2 tl küpsetusplbrit
2 tl vanilesuhkrut
100 g võid
1 pk vahukoort
2 muna
kompotikirsse

Tükelda tume šokolaad ja sulata 100 g. Sega omavahel kuivad ained: jahu, küpsetuspulber, 50 g tükeldatud šokolaadi ja vanillsuhkur. Sulata või (margariin) ja lase jahtuda. Vahusta munad suhkruga, sega hulka koor ja sulatatud või. Seejärel sega kuivainesegu munavahuga. Jaga tainas muffinipanni pesadesse, mis on kaetud paberist muffinivormidega. Küpseta 200° juures 15–20 minutit ning lase jahtuda.
 Pistsin iga muhvini sisse enne ahju panekut üllatuseks ühe kompott-kirsi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar