Põhi:
25 g pärmi
suur klaasitäis leiget vett
1 spl õli
jahu nii palju, et tainas käte külge ei hakkaks.
Kate:
Itaalia kastet
Felixi grillsalatit
hakkliha
keedu muna
tomatit
riivjuustu
sool,pipar, pitsamaitseaine
Kuna olin Ennule lubanud teha Prisma lehest kooki nädalavahetusel ja, et saada apelsinimarmelaadi olin käinud läbi 4 Tartu linna toidupoodi, siis laupäeva õhtul kell 22 hakkasingi seda tegema.
Põhi:
3 spl suhkrut
1 muna
3,5 dl jahu
Täidis:
300 g toorjuustu
150 g apelsinimarmelaadi
150 g hapukoort
3 muna
1 dl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
2 spl kartulitärklist
Mikserda margariin suhkruga, lisa muna . Lisa uurde jahu ja sega kiirelt taignaks. Vooerda 24 cm vormi põhji ja küljed taignaga. Sega pehme toorjuustu hulka kõik täidisained ja vala taignale. Küpseta 175 kraadi juures 50 minutit. Lase koogil korralikult maha jahtuda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar