ja toorjuustukattega porgandikoogi, retsept Nam-nam-ist väikeste muudatustega:
Põhi:
2 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
100 g sulatatud võid
150 g riivitud porgandit
2 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
½ tl piparkoogimaitseainet
½ tl kaneeli
Vahele:
rabarberi marmelaadi
Kate:
Vahele:
rabarberi marmelaadi
Kate:
100 g Farmi toorjuustu
50 g pehmet võid100 g tuhksuhkrut
1 tl vaniljesuhkryt
sidruni glasuuri
Valmistamine:
Klopi munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa peenelt riivitud porgandid, sulavõi ja omavahel segatud kuivained.
Määri 24 cm läbimõõduga (lahtikäiv) koogivorm võiga ja puista üle jahuga (või vooderda küpsetuspaberiga).
Kalla tainas vormi ning küpseta 200kraadises ahjus 20-30 minutit. Kontrolli koogi küpsust puutikuga - kui koogi keskele torgatud puutikk enam tainaseks ei jää, on kook valmis.
Jahuta. Kummuta või libista valmis kook vaagnale.
Sega toorjuustuglasuuri ained omavahel ühtlaseks ning määri jahtunud koogile.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar