Retsept Perenaine.ee-st. Kõrvitsapüree asendasin kõrvitsa-sidrunimoosiga, peale tegin toorjuustu glasuuri ja martsipanist kaunistuse.
- 2 muna
- 125g suhkrut
- 135g kõrvitsapüreed
- 60g nisujahu
- 45g täisteranisujahu
- 90g rapsiõli
- 40g pähkleid, tükeldatud
- 1 tl soodat
- 1 tl kaneeli
- 0,5 tl muskaatpähklit
- 0,5 tl purustatud nelki
- näpuotsaga soola
Sega kokku kuivained (jahud, sooda, kaneel, muskaatpähkel, nelk, sool). Vahusta munad suhkruga (mikseri abiga), lisa õli ja jätka vahustamist. Jätka käsitsi segamist - lisa kõrvitsapüree, sega ühtlaseks. Seejärel lisa kuivained ja pähklid. Sega kiirelt ühtlaseks. Tainas tuleb üsna vedel. Jaga muffinivormidesse ja küpseta 175-kraadises ahjus ca 25-30 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar