Korvikeste põhjaks on tainas hoopis hõrkude tuunikalapirukate oma Toidujuttude blogist.
Sobisid väga hästi korvikesteks, sest polnud nii pudisevad kui muretaigna korvikesed.
Tainas:
200 g ricotta kohupiima
2 muna
125g võid
400 g jahu
1,5 tl soola
2tl küpsetuspulbrit
1tl sidrunipipart
Sega ricotta, sulatatud või ja muna ühtlaseks. Lisa sool, sidrunipipar ja oregano. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber ning lisa eelnevalt valminud taignasegule ning sõtku ühtlaseks. Vooli taignast vorst ning aseta täidise valmistamise ajaks külmikusse tahenema.
Võta tainas külmikust välja ning jaga 24 võrdseks osaks, vajuta käega lapikuks ning täida muffinipanni pesad taignaga.
Kuumuta ahi 200C-ni ning küpseta kuni on kuldpruunid.
Täidiseks makaroni-suitsukalasalat:
3 dl väikesi makarone
300 g suitsukala
1 suur õun
0,5 värsket kurki
1 dl rohelise sibula ja värske tilli segu
majoneesi, koort, soola pipart
Makaronid
keeta vastavalt pakil olevale ajale, kala puhastada, õun ja kurk
hakkida, segada majoneesi ja koorega, maitsestada soola ja pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar