Kapis oli tükike muretaigent ja veel paar pätsi piparkoogi taigent. Need rullisin laiali, tõstsin üksteise peale ja rullisin "vorstiks" lõikasi seibideks ja küpsetasin. Välja tulid sellised küpsised:
Karolini kooli jõululaadale tegime jõhvika ja valge šokolaadi küpsiseid
50 g suhkrut
50 g franiisisuhkrut
50 g franiisisuhkrut
100 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
½ tl söögisoodat
½ tl soola
80 g kaerahelbeid
150 g kuivatatud jõhvikaid
200 g valge šokolaadinööpe
Vala kõik kuivained kaussi,
lisa 100 g pehmet võid
ja 1 lahtiklopitud muna
Sega ühtlaseks,vormi kätega lapikud pallid
Aseta 3-5 cm vahega küpsetus plaadileja küpseta 200 ̊ C juures 10-15 minutit.
Pakkisime kahekaupa kilesse ja panime pisikese sildi juurde, äri oli edukas 14 pakki oli ja koju tagasi toodi vaid 3.
Ja Radionile viisime tuutu krõbedaid mandleid sünnipäevaks:
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar