Liina leidis ühest vanast ajakirjast vanilje-toorjuustukoogi retsepti ja ilmselt nad seal töö juures juba teavad, et mul on nõrks uute retseptide vastu, seega tellisid minult seda kooki.
Põhi:
40 g võid
1 spl fariini suhkrut
1 tl jahvatatud ingverit
Täidis:
600 g toorjuustu
250 g hapukoort
100 g tuhksuhkrut
12 g želatiini
1 pk Ruf-i vaniljesuhkrut
Peale:
3 purustatud küpsise puru
Purusta küpsised, sega suhkru, ingveri ja sulatatud võigaa. Suru vormi põhja.
Toasoojad toorjuust ja hapukoor vahusta 3-4 minutit, lisa juurde suhkrud ja vahusta veel, kõige lõpus lisa sulatatud želaiin.
Vala põhjale, kata küpsisepuruga ja lase külmkapis seista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar