Lähme täna Haagele ja vaatame mis meie Nana seal teeb. Küpsetasin kaasa porgandikoogi.
Taigen:
2 suurt muna
2 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
100 g sulatatud võid
150 g riivitud porgandit
pool suurest õunast riivitult
2 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
½ tl piparkoogimaitseainet ( kuna muskaatpähklit mul polnud)
Vahele:
apelsinikeedist
Kate:
100g valget šokolaadi
200 g toorjuustu
2 spl värskelt pressitud apelsinimahla
Kaunistuseks:
martsipani
Klopi munad kohevaks vahuks, lisa riivitud porgand, sulavõi ja omavahel segatud kuivained.
Küpseta 26 cm vormis 200 kraadi juures u. 20-30 min.
Lase jahtuda, lõika pooleks ja määri vahele keedist.
Katte jaoks sulata šokolaad, lisa mahl ja sega toorjuustuga ühtlaseks.
Lase natuke hanguda - muidu voolab üle ääre.
Kata kook kattega ja kaunista martsipanist porganditega.
Lase vähemalt tund aega jahedas taheneda.
Vahele:
apelsinikeedist
Kate:
100g valget šokolaadi
200 g toorjuustu
2 spl värskelt pressitud apelsinimahla
Kaunistuseks:
martsipani
Klopi munad kohevaks vahuks, lisa riivitud porgand, sulavõi ja omavahel segatud kuivained.
Küpseta 26 cm vormis 200 kraadi juures u. 20-30 min.
Lase jahtuda, lõika pooleks ja määri vahele keedist.
Katte jaoks sulata šokolaad, lisa mahl ja sega toorjuustuga ühtlaseks.
Lase natuke hanguda - muidu voolab üle ääre.
Kata kook kattega ja kaunista martsipanist porganditega.
Lase vähemalt tund aega jahedas taheneda.
toredad tordid sul
VastaKustutaedu edaspidisekski
Tänan, sul endal ka :)
VastaKustuta