Eilseks volberdamiseks tegin kaasa šokolaadikooki.
Taigen:
100g tumedat šokolaadi sulatada+ 50 g hakkida
85 g võid
100 g suhkrut
2 muna
70 g jahu
2 spl kakaod
4 tl purustatud sarapuupähkleid
Kate:
200 g toorjuustu
1 muna
125 g suhkrut
Kaunistamiseks:
värskeid maasikaid
Sulata šokolaad ja või, võta tulelt, lisa suhkur, muna, jahu, kakao, pähklid ja tükeldatud šokolaad.Sega ühtlaseks.
Vala 24x24 cm vormi.
Katteks vispelda käsitsi ühtlaseks massiks toorjuust, muna ja suhkur.
Vala kate põhjale ja küpseta 180 kraadi juures u. 30-35 minutit.
Kaunista maasikatega.
Eile olid poes ainult väga hirmsad maasikad, siis fileerisin apelsini peale ja sobis ka väga hästi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar