esmaspäev, 24. veebruar 2014

Sarvesaiad juustuga

Karolin hoolitseb selle eest, et ma saaksin põnevaid retsepte proovida. Järjekorras on veel rabarberi taskud ja toorjuustuga šokolaadimuffinid.
Saiakseste retsept siit

Vaja läks:

2 dl käesooja piima
25 g pärmi
1 spl suhkrut
1 tl soola
150 g riivitud juustu
25 g toasooja võid
4 dl jahu

määrimiseks muna

Lahustasin pärmi piimas, lisasin suhkru, soola ja juustu. Segasin läbi, lisasin jahu, segasin veelkord kergelt läbi ja sõtkusin sisse või.
Katsin toidukilega ja panin külmkappi hommikut ootama.

Hommikul panin ahju 205 C pöördõhule sooja, jaotasin taigna kaheks, rullisin jahusel laual ümmarguseks, lõikasin kuueks ja keerasin sarvekeseks, kordasin tegevust teise poolega taignast ning  panin ahjuplaadile ootama. Lasin neil natuke kerkida, nii umbes 10 minutit, määrisin munaga ja panin ahju 10-12 minutiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar