pühapäev, 16. veebruar 2014

Muffinid šokolaadi ja toorjuustukreemiga

Retsept siit  
Tainas:
  • 2 muna
  • 1,7dl suhkrut
  • 2,5dl nisujahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 2tl vaniljesuhkrut
  • 170g hapukoort (20%)
  • 60g võid
  • 1,5spl kakaod
  • 100g šokolaadi
Munad vahustada suhkruga kohevaks vahuks. Šokolaad lõigata tükkideks ja segada ülejäänud kuivainetega kokku. Munasegu segada jahtunud sulatatud võiga ja hapukoorega ning segada kuivainete hulka.
Katta muffinivorm taignaga ning küpsetada ahjus 225kraadi juures 15min.

Kreem:
100 g vahukoort
100 g toorjuustu
1,5 spl tuhksuhkurt
0,5 pk Ruf sidruni suhkurt
Vahusta koor suhkrutega, lisa toorjuust ja vahusta ühtlaseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar