Kohupiimakook õuna lisandiga
Taigen:
2 suurt toasooja muna
125 g suhkrut
1,25 dl piima
1,25 dl rapsi- õli
150 g nisujahu
1 tl vanillisuhkrut
1 tl (triikis) küpsetuspulbrit
125 g suhkrut
1,25 dl piima
1,25 dl rapsi- õli
150 g nisujahu
1 tl vanillisuhkrut
1 tl (triikis) küpsetuspulbrit
Täidis:
200g ricotta kohupiima
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
100 g hapukoort
1 spl jahu
õuna
Valmistamine:
Vahusta toasoojad munad suhkruga heledaks kohevaks vahuks.
Sega mõõtekannus piim ja rapsiõli, sega õrnalt munavahu hulka.
Sega omavahel jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber, sega samuti õrnalt taina hulka.
Sega mõõtekannus piim ja rapsiõli, sega õrnalt munavahu hulka.
Sega omavahel jahu, vanillisuhkur ja küpsetuspulber, sega samuti õrnalt taina hulka.
Täidiseks vahusta munad suhkrutega, lisa kohupiim, hapukoor ja jahu.
Vala tainas vormi, lao peale õunad ja vala üle kohupiimamassiga.
Küpseta 24 cm vormis eelkuumutatud 180-kraadises ahjus umbes u.45 minutit
Lase enne serveerimist täielikult jahtuda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar