kolmapäev, 14. september 2011

Pruun kook ja lehttaigna snäkid praami üritusele

Reedesele parveüritusele tegin kaasa Pruuni kooki mille retsepti leidsin töö juures ühest ajakirjast ja mida ise natuke täiustasin.

Põhi:
2 muna
1 kl suhkrut
250 g hapukoort
2 kl jahu
½ tl soodat
soola
1½ spl kakaod


Täidis:
1 pk vahukoort
2 tl suhkrut
rabarbrimoosi
piim


Kreem:
1 kl suhkrut
250 g hapukoort
50 g sulatatud võid
2½ spl kakaod
sidrunimahla


Kaunistuseks:
sidruni glasuuri
viinamarju


Vahusta munad suhkruga, lisa hapukoor vahusta veel veidi, sega juurde kuivained.
Küpseta 26 cm vormis 200 kraadi juures.
Kreemiks kuumuta kõik ained potis keemiseni. Vahukoor ja suhkur vahusta.
Lõika põhi pooleks, immuta piimaga, määri peale moos, osa kreemi ja vahukoor, kata teise põhja poolega, immuta, kata kreemiga ja kaunista.
Lase üleöö seista.


Siin viineripirukad ja pizzakeerud:

1 kommentaar: