teisipäev, 21. august 2018

Ricotta - mustikakook

Tainas:
130 g võid

75 g suhkurt
250 g jahu
soola
1,5 tl küpsetuspulbrit
2 tl vaniljesuhkurt
2 tl kakaod

Täidis:
400 g ricotta kohupiima
200 g hapukoort
2 muna
130 g suhkurt
1 tl vaniljesuhkurt
300 g mustikaid

Sega omavahel kuivained, lisa või tükkidena. Sega kokku purutaoline tainas.
Kuumuta ahi 200 kraadini.
Sega täidise ained kokku, välja arvatud mustikad.
Vooderda vorm küpsetuspaberiga, vala põhjaks 2/3 puru, vala peale täidis, kata mustikatega.
Puista peale 1/3 puru.
Keera kuumust maha ja küpseta 170 kraadi juures 35-40 min.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar