pühapäev, 5. august 2018

Mustika-šokolaadikook

Retsept Perenaine.ee-st. Väikeste muudatustega.

  • 150 g võid
  • 150 g tumedat šokolaadi
  • 4 muna
  • 2, 25 dl suhkrut
  • 3 dl nisujahu
  • 60 g mandlilaaste
  • 50 g hakitud valget šokolaadi
  • 3 dl mustikaid
Kaunistuseks:
 100 ml vahukoort
     1 tl vaniljesuhkurt

Sulata või ja tume šokolaadi, sega ühtlaseks ja jäta jahtuma. Vahusta munad suhkruga ja nirista hulka veidi jahtunud või-šokolaadi segu. Sega valge šokolaad, jahu ja mandlilaastud ning lisa ülejäänud tainale. Kõige lõpus sega ettevaatlikult juurde marjad.
Vala küpsetuspaberiga kaetud kandilisse küpsetusvormi (22 x 22 cm) ja küpseta 150-kraadises ahjus 40 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks.
Kaunista vahukoore ja marjadega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar