pühapäev, 1. juuli 2018

Šokolaadiga šokolaadimuffinid

Retsept siit.
Saab u. 24 tk

  • 100 g võid 
  • 140 g suhkrut ( pool 200 ml kruusi)
  • 2 muna
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 100 g piimašokolaadi ( nt Anneke- mu lemmik)
  • 280 g jahu ( ehk 4 dl, 1,5 kruusi)
  • 1 tl kuhjaga küpsetuspulbrit
  • 2 -3 spl kuhjaga kakaod
  • näpuotsaga soola
  • 1,5 kruusi piima ( 300 ml) 
Vahusta munad suhkruga heledaks. Sulata nii või kui ka tume šokolaad ja lisa munasegule. Lisa ka piim.Sega omavahel jahu, kakao, küpsetuspulber ja sool. Lisa segusse. Sega ühtlaseks. 
Võta muffinipann ja aseta igasse pessa küpsetusvorm ja täida pea ääreni täis. Kel muffinipanni pole, saab edukalt küpsetada ka lihtsalt pabermuffinivormides, pane sel juhul topeltümbris.
Lisa igasse muffinitainasse ka poolik šokolaaditükk.
Küpseta 180 kraadi juures umbes 15 minutit. Pöördrõhu korral kasuta 160 kraadi. Küpsetan tavapäraselt alt teisel siinil. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar