pühapäev, 1. juuli 2018

Küpsisetort mustsõstravahuga

3 kihti x 6,5 x 6  küpsist

6 pakki küpsiseid
immutamiseks piima

Kreem
4 pakki vaniljekohupiima,
100 ml vahukoort
200 g 20% hapukoor
suhkrut soovi korral
 sidrunimahla
mustikaid


Mustsõstravaht:

300 g marjapüreed,
500 g vahustatud koort
20 g želatiini



Marjapüreeks keedsin 600 g külmutatud mustsõstraid
300 g suhkruga.
Aja läbi sõela ja lase jahtuda.

Kreemiks vahusta kõik ained kokku.

Mustsõstrapüree ja vahustatud vahukoor segada, želatiin paisutada ja sulatada, pidevalt segades lisada marjavahule.
Küpsised immuta piima sisse kastetud pintsliga, kihiti laduda vormi ja külmikus üleöö, kaunistada.
 


1 kommentaar:

  1. Suurepärased maitsed ja lihtne repsept. Peolauas söödi ja kiideti, keegi ei suutnud uskuda, et küpsisetort võib nii ilus välja näha. Aitäh retsepti autorile.

    VastaKustuta