100 gr võid
150 gr suhkrut
1 pakk vanillisuhkrut
3 muna
3 spl piima
200 gr jahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 spl Nutella
1 klaasi kirsi kompotti
Täidis:
250 ml vahukoort
1 ½ pakki vahukoore stabilisaatorit
250g kohupiima
150 gr suhkrut
1 pakk vanillisuhkrut
3 muna
3 spl piima
200 gr jahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 spl Nutella
1 klaasi kirsi kompotti
Täidis:
250 ml vahukoort
1 ½ pakki vahukoore stabilisaatorit
250g kohupiima
2 pakki vanillisuhkrut
3 sl suhkrut
Kate:
1 pakk kirsi tarretisepulbrit + 400 ml vett
Või vahustada suhkuru,
vanillsuhkuruga ja lisada ükshaaval munad. Lisada vaheldumisi piim ja küpsetuspulbriga segatud
jah. Vala pool tainast
lahtikäivasse 24 cm vormi. Teisele poolele tainale lisa Nutella ja vala see
tainas heledale tainale. Paigutage nõrutatud kirsid
taignale .Eelsoojenda ahi ja küpsetada kooki 30 minutit 180 kraadi juures. Hambatikuga roovida küpsust. Lase jahtuda.Vahusta koor, lisa kohupiim,
sega hästi läbi kreemi stabilisaatoriga ning lisa vaniljesuhkur ja suhkur .Määri kohupiimakreem jahtunud
koogile. Jäta rõngas ümber koogi.Valmistada tarretis ja valada
kohupiimakreemile. Nüüd jäta kook jahedasse
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar