Katsetasin seekord hakklihaga kringlit. Retsept menuu.ee-st. Kringel tuli 1,3 kg
Taigen:
250 ml vee ja piima segu
25 g pärmi
1 spl suhkurt
0,5 tl soola
1 muna
50 g õli
u. 400 g jahu
Täidis:
300 g hakkliha
1 väike purk ananassi tükke
150 g riivjuustu
0,5 sibulat
150 g ketšupi
Katteks:
50 g riivjuustu
Hõõru pärm soola ja suhkruga vedelaks
Sega hulka soe vesi, muna ( jäta osa määrimiseks), õli ja jahu ning sõtku saadud tainast seni kuni ta enam käekülge kinni ei jää (vajadusel lisa jahu). Lase 1 tund soojas rätiku all kerkida
Pruunista pannil hakkliha ja sibul ning maitsesta seda soola, pipraga.
Rulli tainas lahti ning määri ketšupiga kokku. Laota peale hakkliha, väikesed ananassi tükid ning juustu
Keera tainas rulli ning tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika pätsike kääridega külgedelt lahti nagu stritsel ning määri üle munaga
Küpseta 200c juures umbes 20 minutit. Küpsemise ajal raputa vahepeal peale juustu
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar