pühapäev, 24. märts 2013

Natuke figuurisõbralikumad moorapead


Biskviitpõhjad:
4 muna
1 dl ja natuke peale suhkrut
120 g jahu

Munavalged vahustasin suhkruga tugevaks vahuks , lisasin kollased ja jahu. 

Tordipritsist lasta 6-7 cm läbimõõduga ümmargused koogipõhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Panna eelkuumutatud 200-kraadise ahju keskmisesse vahesse ja küpsetada, kuni on kuldpruunid u. 9-10 min olenevalt ahjust.

Kreem:
200 g toorjuustu
3 spl tuhksuhkrut
1 pk sidrunisuhkurt

Kreemi tegemiseks segada pehme toorjust, tuhksuhkur ja sidrunisuhkur ühtlaseks kreemiks.
Panin kreemi tordipritsiga ühele poolele ja vajutasin teise peale. Ja panin külmkappi seniks kuniks tegin glasuuri.

Šokolaadipumat (glasuur)
120 g tuhksuhkrut
3 tl kakaopulbrit 
3 spl vett

Alumisest põhjast kinni hoides kasta kook ülemist põhja pidi glasuuri sisse ja panna hanguma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar