esmaspäev, 30. juuli 2012

Imelihtne ricottakook

Lihtne teha, parim järgmisel päeval külmkapikülmana.


1 pakk "Juubeli" tordipulbrit
2x200 g Ricotta kohupiima
3 muna
2 sl suhkurt

1 tl vaniljesuhkrut
300 g hapukoort
2 banaani

mustsõstraid

Segada muna, kohupiim, hapukoor ja suhkrud, lisada banaani viilud.

 Ümmargune24 cm koogivorm määrida paksult pehme võiga ( panin alla ka küpsetuspaberi), põhjale puistata mustsõstraid.
Tordipulber asetada kihiti kohupiimaseguga koogivormi (alustada ja lõpetada tordipulbriga), kokku 5 kihti. 
Kõige peale lõigata õhukesi võiviile.
 Küpsetada 180 kraadises ahjus umbes 40 min
 Lasta koogil vormis jahtuda, umbes tunni pärast kummuta alusele  nii, et marjadega pool jääb pealmiseks. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar