esmaspäev, 2. juuli 2012

Brownie sarapuu pähklitega

Viimases Toit&Trend ajakirjas oli rukkijahuga brownie retsept. Viimasel ajal on olnud palju juttu sellest, et nisujahu pole kuigi kasulik, sellepärast tuligi mõte proovida rukkijahuga kooki. Ja maitses väga hea!

125 g tumedat šokolaadi
125 g võid
200 g suhkrut
1 spl piima
4 muna
2 spl nisu- või rukkijahu
100 g sarapuu pähkleid

Sulata või ja šokolaad, sega  piim ja suhkur ( järgmine kord paneks vähem kui retseptis ) šokolaadi-võisegule. Lisa ükshaaval munad, segades iga muna korralikult tainaga ühtlaseks ennem kui uue lisad.
Seejärel sega hulka küpsetuspulbriga segatud jahu ( panin 2 kuhaga spl-i) ja pähklid.
Vala tainas 23x34 cm ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures u. 20 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar