pühapäev, 26. veebruar 2017

Mangokoogid

Põhjaks:
110 g tumedat šokolaadi
110 g võid
150 g suhkurt
3 muna
2 spl kakaod
1 tl vaniljesuhkurt 

Või ja šokolaad sulatada, munad vahustada suhkrutega. Kakao segada šokolaadiseguga.
Šokolaadisegu segada ettevaatlikult munavahu hulka.
Küpsetada 26x32 cm vormis 190^ juures 12-15 min.  - katsuda tikuga, kui tikk jääb kuivaks on põhi valmis.


Täidiseks:
0,5 purki mangoviile siirupis
200 g kohupiima
200 ml vahukoort
1 spl suhkurt
1 tl vaniljesuhkurt
8 g želatiini

Püreesta mango, vahusta koor ja kohupiim suhkruga. Lisa juurde mangopüree. Paisuta, sulata želatiin.
Lisa kreemile, vala jahtunud põhjale, lase tarretuda.

Katteks:
0,5 purki mangoviile siirupis
0,5 sidruni mahl
8 g želatiini

Püreesta mango, lisa juurde sidrunimahl. Paisuta, sulata želatiin.
Lisa kreemile, vala kreemile, lase tarretuda.
Kaunista.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar