pühapäev, 26. veebruar 2017

Maasika-jahuvaba šokoaadikook

Põhjaks:
110 g tumedat šokolaadi
110 g võid
150 g suhkurt
3 muna
2 spl kakaod
1 tl vaniljesuhkurt 

Või ja šokolaad sulatada, munad vahustada suhkrutega. Kakao segada šokolaadiseguga.
Šokolaadisegu segada ettevaatlikult munavahu hulka.
Küpsetada 26x32 cm vormis 190^ juures 12-15 min.  - katsuda tikuga, kui tikk jääb kuivaks on põhi valmis.

Täidis:
200 ml vahukoort
200 g toorjuustu
200 g kohupiima
1 dl suhkurt
1 tl vaniljesuhkurt
400 g maasika toormoosi
10 g želatiini

Vahukoor, toorjuust, kohupiim vahustada suhkruga. Lisada moos. Paisutada, sulatada želatiin. Segada kreemisse. Vala segu jahtunud põhjale. Lase külmkapis paar tundi hanguda.

Kate:
400 g maasika toormoosi
10 g želatiini

Paisuta, sulata želatiin, lisa moosile ja vala tarretunud kreemile.
Lase külmkapis paar tundi hanguda.
Kaunista vastavalt soovile.

Kaunistuseks:
Kohupiim
vahukoor
marjad jm

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar