kolmapäev, 16. märts 2016

Suitsuvorstiga võileivatort



  • juust 150 g
  • kirsstomatid 1 peotäis
  • kurk 0.5 tk
  • küüslaauguküüs 2 tk
  • majonees 6 dl
  • muna 4 tk
  • pikk kurk 0.5 tk
  • pune
  • röstsaiaviilud 9 tk
  • sepiku- või leivaviilud 18 tk
  • suitsuvorsti 200 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0%560 g
  • Lõika saia- ja sepikuviiludel servad ära. Aseta serveerimisalusele esimene leivakiht(3x3).
  •  Esimeseks täidise kihiks sega riivjuust purustatud küüslaaugu ja majoneesiga. Määri sepikukihile ning lao saiast peale teine kiht.
  • Teiseks täidisekihiks haki sink, keedetud munad ja kurk peeneks. Sega toorjuustu ja majoneesiga ning määri saiakihile. Lao sepikust peale kolmas kiht.
  •  Sega omavahel toorjuust ja majonees ja kata sellega tort. Hoia külmakapis vähemalt 5 tundi kuni üleöö.
  • Kaunista kirsstomatite, kurgiviilude ja punega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar