kolmapäev, 16. märts 2016

Martsipanitort

Vormi mõõt 21 cm

Põhi: 
4 muna
1,5 dl suhkurt
2 dl jahu

Täidis:
200 ml vahukoort
1 pk pagarikohupiima
250 g vaarikaid
1,5 spl suhkurt
1 spl vaniljekreemipulbrit
4 g želatiini

Kate:
võikreem
naturaalne martsipan
maasikad

Põhjaks valmista biskviit - vahusta munad suhkruga, lisa jahu. Küpseda 180 C juures kuni tikk jääb puhtaks
Täidiseks kuumuta vaarikad, suru läbi sõela. Vahukoor vahusta suhkruga, lisa kohupiim, jahtunud vaarikamahl, pulber ja sulatatud želatiin.
Põhi lõika kolmeks, immuta piimaga. Vala pool täidisest põhjale, kata teise põhjaga ja vala ülejäänud täidis, kata kolmanda põhjaga.
Hoia üleöö külmikus.
Kata võikreemi ja martsipaniga, kaunista.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar