esmaspäev, 5. oktoober 2015

Must-valge šokolaadikook

Retsept raamatust "Suur väike šokolaadiraamat"

250 g tumedat šokolaadi
250 g valget šokolaadi
250 g võid
300 g suhkurt ( panin poole vähem)
4 suurt muna

1 klaas jahu

Kuumuta ahi 180 kraadini.
Sulata pool võikogusest ja šokolaad. Jäta jahtuma
Võta teine pool võikogusest ja valge šokolaad. Jäta jahtuma.
Lisa mõlemasse kaussi pool suhkrukogusest ja  2 lahtiklopitud muna ja sega hoolega läbi.
Sega 1/3 jahust tumeda šokolaadi segu sisse ja 2/3 valge šokolaadi segu sisse.
Tõsta saadud tainas vormi ( mul oli 23x 23 cm) vaheldumisi valge ja tume.
Küpseta ahjus 30-35 min.
Lase enne serveerimist jahtuda,

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar