Retsept Sandra blogist.
60 g magedat võid
150 g peensuhkurt
1 muna
10 g kakaoppulbrit
20 ml punast toiduvärvi ( panin u. 5-8 ml)
1 tl vanilliesuhkurt
120 ml keefir
150 g nisujahu
0,5 tl soola
0,5 tl söögisoodat
1,5 tl valge veini äädikat
Kohupiimakreem:
100 ml vahukoort
200 g Tere kohupiima
1.5 spl suhkurt
1 spl vaniljekreemipulbrit
natuke sidrunimahla
Eelsoojenda ahi 170 kraadi peale.
Vahusta omavahel või, sool ja suhkru ning seejärel lisa sinna ka muna. Eraldi kausis miksi kokku kakao, vanillisukur ja punane toiduvärvi. Sellest peab jääma ühltane pasta. Lisa see taignale ning sega ühtlaseks. Väiksemal mikserdamise kiirusel lisa pool vajaminevast keefirist, seejärel pool jahust, siis teine poole keefirist ja siis teine poole jahust. Viimaks lisa söögisooda ja veiniäädika.
Täida paberkorvikesed 2/3 ulatuses taignaga ning panin ca 20 minutiks ahju. Tulemus peab olema pehme ja vetruv ning sissetorgatud puutikk peab puhtaks jääma.
Kreemiks vahusta koor suhkruga, lisa kohupiim, sidrunimahl ja vaniljekreemipulber.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar