Originaal retsept siit
2 tassi mandlijahu ( jahvatasin 150 g Säästu mandleid)
2 tl soodat
1 tl meresoola, peenikest
1 spl kaneeli
1 tass datleid kivideta
3 küpset banaani
3 muna
1 tl õunasiidri äädikas
1/4 tassi kookosõli, sulatatud
1 ½ tassi porgandid, hakitud (panin riivitult)
¾ tassi röstitud sarapuu pähkleid, peeneks hakitud
2 tl soodat
1 tl meresoola, peenikest
1 spl kaneeli
1 tass datleid kivideta
3 küpset banaani
3 muna
1 tl õunasiidri äädikas
1/4 tassi kookosõli, sulatatud
1 ½ tassi porgandid, hakitud (panin riivitult)
¾ tassi röstitud sarapuu pähkleid, peeneks hakitud
Kuumuta ahi 180C
Sega suures kausis jahu, söögisooda, sool ja kaneel. Köögikombainis püreesta datlid, banaanid, munad, äädikas ja õli. Lisa köögikombainis olev segu kuivainesegu juurde kaussi ja sega korralikult. Haki porgandid ja pähklid. Sega tainasse.Tõsta lusikaga segu paberiga vooderdatud muffin vormi. Küpseta 175-180°C juures 25 minutit.
Sega suures kausis jahu, söögisooda, sool ja kaneel. Köögikombainis püreesta datlid, banaanid, munad, äädikas ja õli. Lisa köögikombainis olev segu kuivainesegu juurde kaussi ja sega korralikult. Haki porgandid ja pähklid. Sega tainasse.Tõsta lusikaga segu paberiga vooderdatud muffin vormi. Küpseta 175-180°C juures 25 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar