Retsept siit blogist
Korvikesed:
60 g võid
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 spl suhkrut
2 spl kookoshelbeid
1 muna
50 g valget šokolaadi
Täidis:
2 dl vahukoort
200 g toorjuustu
2-3 spl tuhksuhkrut
200 g vaarikaid
1. Sulata või.
2. Sega omavahel
jahu, küpsetuspulber, suhkur ja kookoshelbed. Viimasena lisa sulavõi ja
muna. Sõtku ühtlaseks taignaks ning aseta 5 minutiks külmkappi.
3. Rulli eriti
jahusel pinnal tainas õhukeseks. Vooderda võitatud vormid taignaga (
võib kasutada ka muffinipanni), tasanda ääred noaga ja torka põhja
kahvliga augud.
4. Küpseta
korvikesi 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni need on
kuldpruunid. Lase maha jahtuda, seejärel eemalde vormidest.
5. Sulata vesivannil šokolaad. Pintselda jahtunud korvikesed seest valge šokolaadiga. Aseta külmikusse tahenema.
6. Vahusta koor. Vahusta hulka toasoe toorjuust ja tuhksuhkur. Viimasena lisa vaarikad.
7. Täida korvikesed kreemiga ning kaunista.Üritasin teha muffini vormiga korvikesi, aga kerkisid nii, et said kettad, pritsisin kreemi ketastele, mille olin eelnevalt määrinud sulatatud valge šokolaad sidruniga küpsetusšokolaadiga ( Karl Fazeri uus toode).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar