Retsept Perenaine.ee-st , väga hea, tõesti suussulav kook, pehmel keeksilaadsel põhjal. Koguseid veidi muutsin ( vähendasin suhkru ja õuna kogust võrreldes algse retseptiga)
- 200 g võid
- 2 dl suhkrut
- 4 toasooja muna
- 2,5 dl tärklist
- 1 dl jahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 1 tl vaniljesuhkrut
- peale:
- 850 g kooritud, tükeldatud hapukaid õunu
- 2 sl suhkrut
- 2 tl kaneeli
Vahusta pehme või suhkruga heledaks vahuks, lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. Sega kuivained omavahel ja sõelu munavahu hulka. Sega segamini ja vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ( minul oli 26x35 cm plaat). Peale laota õunaviilud. Puista üle suhkru-kaneeli seguga. Küpseta 200 kraadi juures, ahju keskosas umbes 25 min.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar