- 100 g võid
- 3-4 õuna
- 5 dl jahu ( mina panin 3 dl nisujahu+2 dl Juubeli tordipulbrit)
- 3 dl suhkrut ( mina panin 2,5 dl)
- 1 tl vaniljesuhkrut
- 1 tl soodat
- näpuotsatäis soola
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 2 dl keefiri ( minul oli Alma maasika-nektariini joogijogurt)
- 1 muna
- Sulata või, jäta jahtuma. Puhasta ja viiluta õunad.
- Sega omavahel jahud, suhkur, vaniljesuhkur, sooda, sool ja küpsetuspulber. Lisa jahtunud sulavõi.
- Tõsta 2 dl tainast kõrvale, see läheb hiljem koogi peale puru jaoks. Lisa tainasse keefir ja muna.
- Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi (minul oli 21×31
cm) põhjale. Laota tainale õunaviilud, puista peale kaneeli ja seejärel ülejäänud taignapuru. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar