pühapäev, 22. august 2021

Küpsisetort mustsõstra ja martsipaniga

Retsept siit

4 pakki Kalevi küpsiseid (vanilje ja šokolaadi) 2 x 300g vanilje kohupiimakreemi 0,5 purki mustsõstramoosi 2 Kalevi šokolaadiga martsipanibatooni 1 tass piima või kohvi immutamiseks

KAUNISTAMISEKS:
200 g marju (näiteks maasikaid, mustikaid ja vaarikaid)
riivitud või sulatatud Kalevi šokolaadi (piima- või valget šokolaadi)

Ladusin 4x5 küpsist põhjaks, 3 kihti. Kihtide vahele määrisin moosi, kohupiimakreemi ja tükeldasin martsipani. Pealt katsin kohupiimakreemi ja küpsisepuruga. Lasin külmkapis seista üle öö. Kaunistasin sulatatud šokolaadide ja mustikatega. Ülejärgmisel päeval maitses isegi paremini - Kalevi küpsised tahavad rohkem immutamist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar