esmaspäev, 19. juuli 2021

Nigella kolme šokolaadi brownie’d

Retsept siit.

160 g võid

180 g tumedat śokolaadi

3 muna

2 dl suhkurt

2 dl jahu

0,5 tl soola

50 g valget śokolaadi

50 g piimasokolaadi

soovi korral peotäis pähkleid

Sulata veevannil või ja tume śokolaad. Klopi munad lahti ja sega suhkruga. Lase śokolaadisegul jahtuda ja sega siis munaga kokku. Lisa jahu ja sool. Haki piimaśokolaad ja valge sokolaad väikesteks tükkideks ja lisa taigna hulka. Soovi korral lisa pähklid.  Sega hästi läbi ja kalla segu vormi. Mina kasutasin kõrgete äärtega 18×25 vormi aga võib võtta ka 26 cm ümmarguse vormi. Vorm tuleb vooderdada kas fooliumi või küpsetuspaberiga.

Küpseta 175 kraadises ahjus 25 minutit. Valmis brownied peavad jääma keskelt venivad ja tihked. Kõige paremini maitsevad sokolaadiruudud pärast paari tunnist seismist külmas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar