teisipäev, 24. veebruar 2015

Muffinid šokolaadikeeruga

Retsept raamatust " Suur väike šokolaadiraamat"

Tainas:
30 g tumedat šokolaadi

2 spl kohvikoort
150 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
90 g toasooja võid
100 g suhkurt ( retseptis oli 200 g, aga seda on liiga palju)
1 tl vaniljepastat 
2 suurt muna
1 spl suhkruta kakaopulbrit
2 spl piima

Sulata šokolaad ja koor. Vahusta või ja suhkur heledaks vahuks, lisa ükshaaval munad, vahusta ühtlaseks. Sega sisse kuivained va kakao.
Jaga tainas kaheks, ühele osale lisa sulašokolaad ja kakao ja teisele piim.
Tõsta tainas vaheldumisi vormidesse, kolmveerand vormist, tee taina sisse keerduvaid mustreid.
Küpseta 20-25 min 170 kraadises ahjus.
 Soovi korral triibuta sulašokolaadiga


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar