pühapäev, 13. november 2016

Kartulipulgad

Retsept  Olga blogist, Itaalia maitseainesegu asemel raputasin peale Santa Maria kartulimaitseainet.

150 g külma kartuliputru
150 g külma võid
150 g jahu
100 g riivitud juustu
kartulimaitseainet
Näpi kartulipuder, või, jahu kiiresti enamvähem ühtlaseks tainaks. Mõned võitükid siin-seal võivad olla. Pigem sega vähem, kui rohkem. Paki tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi 30 minutiks.
Kuumuta ahi 220 kraadini.
Rulli tainas jahusel laual lahti, ca 0,5 cm paksuseks. Puista peale juust ja kartulimaitseainet ja lõika sobiva suurusega pulgad. Võid teha ka hoopis keerdusid. Küpseta 12-15 minutit, kuni juust sulanud ja muutumas kuldseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar