Retsept taas Laine Remmelgase-e Suurest küpsetamisraamatust.
Taigen
1 klaas suhkrut
350 g võid v. margariini
2 muna
5 spl vett500 g jahu
1 tl vaniljesuhkur
1 tl vaniljesuhkur
Glasuur
3 dl tuhksuhkurt
3 tl kakaod
vett nii palju, et suhkur märguks u. 6-8 tl
Või vahustada suhkruga, lisada ühekaupa munad, vesi, vahustada korralikult läbi, lisada vaniljesuhkruga segatud jahu , segada ühtlaseks.
Küpsised lasta läbi tordipritsi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetada 200 kraadises eelkuumutatud ahjus kuni küpsised on kuldpruun.
Glasuuriks segada tuhksuhkur kakaoga ja veega. Soojendada 40 kraadini.
Jahtunud küpsistele pritsida täpp glasuuri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar