Praegu on üsna populaarsed nn "alasti tordid" st., et loobutud on servade katmisest kreemiga ning kaunistuseks kasutatakse põhiliselt looduslikku materjali.
Tegin 1,5 koguse Brownie põhjad. Küpsetasin 3 põhja eraldi.
Täidiseks
2x 200 ml vahukoort
200 g Tere vanilje kohupiima
200 g toorjuustu
1 spl vaniljekreemipulbrit
1,5 spl suhkurt
10 g želatiini
maasika-rabarberimoosi
immutamiseks piima
Katteks:
100 g tumedat šokolaadi
75 ml vahukoort
Kaunistuseks:
erinevaid marju
Põhjad küpsetasin 24 cm vormis
Täidiseks vahusta vahukoor suhkruga, lisa kohupiim, toorjuust, vanilje kreemipulber. Paisuta ja sulata želatiin. Lisa peene joana korralikult segades.
Alumisele põhjale määrisn peale moosi ( ei immutanud) ja katsin poole koguse täidisega ning peotäie marjadega, teise põhja immutasin piimaga ja katsin ülejäänud täidisega. pealmise põhja immutasin ka piimaga. Panin u. 1,5 tunniks külmkappi.
Katte jaoks kuumuta koor ja sega sinna sisse tükeldatud šokolaad, sega ühtlaseks kreemiks. Vala koogile, silu ühtlaseks ja kaunista meelepäraselt.
Peale seda lasin veel veidi kapis šokolaadil hanguda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar