Retsept siit
4 pakki Kalevi küpsiseid (vanilje ja šokolaadi) 2 x 300g vanilje kohupiimakreemi 0,5 purki mustsõstramoosi 2 Kalevi šokolaadiga martsipanibatooni 1 tass piima või kohvi immutamiseks
KAUNISTAMISEKS:
200 g marju (näiteks maasikaid, mustikaid ja vaarikaid)
riivitud või sulatatud Kalevi šokolaadi (piima- või valget šokolaadi)
Ladusin 4x5 küpsist põhjaks, 3 kihti.
Kihtide vahele määrisin moosi, kohupiimakreemi ja tükeldasin martsipani.
Pealt katsin kohupiimakreemi ja küpsisepuruga. Lasin külmkapis seista üle öö.
Kaunistasin sulatatud šokolaadide ja mustikatega.
Ülejärgmisel päeval maitses isegi paremini - Kalevi küpsised tahavad rohkem immutamist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar