400 g biskviiti/ keeksi
100 g tumedat šokolaadi
75 g võid
2 sl kakaod
100 g kondenspiima
100 g hapukoort
2 ml RUF rummi essentsi (üks pudelike) / mul essentsi polnud panin 25 g valget rummi
Kaunistamiseks kookoshelbeid, natuke vahukoort ja hapukat moosi.
Sulata potis või ja tume šokolaad. Pudista biskviit kaussi ja lisa kakao. Lisa biskviidile šokolaadi-võisegu ja sega hoolikalt läbi. Nüüd võib lisada ka hapukoore ja kondenspiima ning rummiessentsi, väga oluline on kõik ühtlaseks massiks segada.
Tee massist endale meelepärased pallikesed ja kata neid kookoshelvestega.
Lõika kääridega pallikeste külgedele sälgud ja suru pallid natuke lapikumaks.
Kaunista vahukoore ja törtsu moosiga. Mul vahukoort polnud lisasin mõned vahvlillied.
Rummipallid muutuvad seistes aina paremaks, seega võiksid need üleöö külmkapis seista, enne söömist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar