160 g võid
180 g tumedat śokolaadi
3 muna
2 dl suhkurt
2 dl jahu
0,5 tl soola
50 g valget śokolaadi
50 g piimasokolaadi
soovi korral peotäis pähkleid
Sulata veevannil või ja tume śokolaad. Klopi munad lahti ja
sega suhkruga. Lase śokolaadisegul jahtuda ja sega siis munaga kokku. Lisa jahu
ja sool. Haki piimaśokolaad ja valge sokolaad väikesteks tükkideks ja lisa
taigna hulka. Soovi korral lisa pähklid. Sega hästi läbi ja kalla segu
vormi. Mina kasutasin kõrgete äärtega 18×25 vormi aga võib võtta ka 26 cm
ümmarguse vormi. Vorm tuleb vooderdada kas fooliumi või küpsetuspaberiga.
Küpseta 175 kraadises ahjus 25 minutit. Valmis brownied
peavad jääma keskelt venivad ja tihked. Kõige paremini maitsevad
sokolaadiruudud pärast paari tunnist seismist külmas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar