Retsept siit, väikese muudatusega.
300 g suitsukana kintsuliha
2 spl Majonees
200 g Toorjuust
3 dl Rõõsk koor (vähemalt 35%-line)
2 spl Petersell (hakitud)
2 tk Tomat (suuremad)
1 pakk Täisterasai
Kanapuljong (immutamiseks)
Sool
Sidrunipipar
KAUNISTAMISEKS (NÄIDE)
kreemjuust peedi ja rõikaga
lambsalat
kirsstomat
Valmistamine
1. Purusta kanaliha köögikombainis.
2. Sega kanaliha hulka majonees.
3. Vahusta omavahel toorjuust ja vahustatud vahukoor, jaga kolme ossa ning sega kolmandik kogusest kanalihaga läbi.
4. Lõika tomatid neljaks, eemalda seemnekojad ja haki viljaliha väikesteks kuubikuteks.
5. Sega tomatikuubikud teise osa toorjuustuvahuga ja lisa hakitud petersell.
6. Eemalda saialt või leivalt koorikud, jaota viilud kolme ossa ja pintselda immutamiseks puljongiga.
7. Lao esimene osa põhjaks, määri sellele kanalihaga kreem, lao peale teine osa viile, jaota sellele ühtlase kihina tomatitega kreem ja kata kolmanda osa viiludega.
8. Kata tort kolmanda osa kreemiga ja kaunista salatilehtede, kreemjuustu ja kirsstomatitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar