PÕHI
10tk Digestiveküpsist
40g sulatatud võid
TÄIDIS:
12 g
želatiini
200g
valget šokolaadi
4 dl
vahukoort
1/2
sidrunimahla
200 g
toorjuust
200g
kohupiima
KATE:
200 g külmutatud mustikaid
1dl
tarretissuhkurt
2dl
vett ( valasin mustikad sellega üle)
Valmista põhi. Purusta küpsised, sega sulatatud võiga. Vajuta segu vormi põhja, mis on kaetud küpsetuspaberiga (21 cm). Pane külmikusse. Valmista täidis. Sulata šokolaad mikrolaineahjus ettevaatlikult. Vahusta koor, sega kohupiima, toorjuustu ja sidrunimahlaga. Sega jahutatud šokolaad täidisega. Paisuta želatiin külmas vees, sulata. Lase jahtuda hetkeks ja vala täitesse. Sega ühtlaseks. Vala täidis põhjale. Lase taheneda.Katteks sulata mustikad, vala tardunud täidisele. Keeda tarretissuhkrut ja vett, lase jahtuda veidi. Kata sooja tarretisega marjad.
Retsept siit
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar