Valge šokolaadi biskviittaigen:
3 muna
65 g suhkrut
65 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
80 g valget šokolaadi
30 g võid
Biskviittainaks
vahusta munad suhkruga. Sega jahu küpsetuspulbriga ja sõelu biskviittaina
hulka, sega ühtlaseks. Sulata potis või ja sega hulka hakitud valge šokolaad.
Kui šokolaad on sulanud, lisa potis olev segu tainasse, sega ühtlaseks
ning kalla 26x35 cm . Küpseta 175-kraadises ahjus. Võta
ahjust ja jahuta.
Ploomimoos
Immutamiseks piim
Maasikatäidis
250 g maasikaid ( püreestada)
1 spl vanillisuhkrut
0,75 dl suhkrut
2 dl vahukoort
10 g želatiini
4 sl laimimahla
200 g kohupiima
Paisuta želatiin külmas vees. Vahusta koor suhkruga,lisa vanilje, lisa kohupiim ja vahusta veel, lisa maasikapüree ja lõpuks kuumas laimimahlas lahustatud želatiin. Kalla immutatud ja moosiga määritud põhjale ja aseta külma.
250 g maasikaid ( püreestada)
1 spl vanillisuhkrut
0,75 dl suhkrut
2 dl vahukoort
10 g želatiini
4 sl laimimahla
200 g kohupiima
Paisuta želatiin külmas vees. Vahusta koor suhkruga,lisa vanilje, lisa kohupiim ja vahusta veel, lisa maasikapüree ja lõpuks kuumas laimimahlas lahustatud želatiin. Kalla immutatud ja moosiga määritud põhjale ja aseta külma.
Valge šokolaaditäidis
250 g Mascarpone toorjuustu
200 g kohupiima
2,5 dl vahukoort
1 dl vahukoort šokolaadi sulatamiseks
200 g valget šokolaadi
1 dl suhkrut
1 spl vanillisuhkrut
1 sidruni mahl
12 g želatiini
Vahukoor vahustada suhkruga, lisa toorjuust ja kohupiim ja vahustada vahukoore hulka, valge šokolaad sulatada kuumas koores, paisuta želatiin külmas vees ja sulatada kuumas sidruni mahlas, niristada valge šokolaadi hulka ja segada, lisa kreemile ja sega ühtlaseks.Kallata saadud segu tahkunud maasika kreemile.
Kaunista marjadega
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar