- 150 g võid
- 150 g tumedat šokolaadi
- 4 muna
- 2, 25 dl suhkrut
- 3 dl nisujahu
- 60 g mandlilaaste
- 50 g hakitud valget šokolaadi
- 3 dl mustikaid
Kaunistuseks:
100 ml vahukoort
100 ml vahukoort
1 tl vaniljesuhkurt
Sulata või ja tume šokolaadi, sega ühtlaseks ja jäta jahtuma. Vahusta munad suhkruga ja nirista hulka veidi jahtunud või-šokolaadi segu. Sega valge šokolaad, jahu ja mandlilaastud ning lisa ülejäänud tainale. Kõige lõpus sega ettevaatlikult juurde marjad.
Vala küpsetuspaberiga kaetud kandilisse küpsetusvormi (22 x 22 cm) ja küpseta 150-kraadises ahjus 40 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks.
Kaunista vahukoore ja marjadega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar